Nyheder:

​​​Autisme Specifik STU


Kurser:
Du kan allerede nu tilmelde dig til grundkursus 23/2 2019, følg linket herunder til kurser til private.


Kurser til Fagfolk 


Kurser Til PrivateSiden ses bedst i Edge, Chrome og Firefox, på explorer står teksten forkert.


En Praktik virksomhed fortæller:

"Han lavede et regneark over vores materiel og opdagede et overlap – det har på papiret sparet os for mange penge. Vi kalder ham Mr. Excel."

~Praktikansvarlig for en tidligere kandidat

Til virksomheder

Vi søger altid nye spændende virksomheder som har lyst til at tage et socialt ansvar, og få en praktikant med anderledes forudsætninger. Giv chancen til en person, der under de rette omstændigheder er arbejdsom, produktiv og dygtig, og som måske på sigt kan blive en ny kollega.

Vores kandidater er vedholdende, dygtige fejlfindere, har ikke noget imod gentagelser og ensformige opgaver.

Nogle af vores kandidater udviser særlige evner indenfor specielle IT-områder. Det er bl.a. dem der har givet inspiration til navnet “Kompetencecenter Specialisterne”. Det er ikke os der er specialisterne, det er de unge og voksne med en autismespektrumforstyrrelse.
Vi har haft kandidater der var gode til at tjekke sikkerhedssystemer, og vi har haft kandidater der var dygtige til programmering.
Praktikkens varighed er 3 mdr., og der følges løbende op på “Formål med praktikken” og “Personlig strategi” som kort handler om bl.a. arbejdsdagens længde og måden opgaverne stilles på.

Der gives sparring og undervisning til virksomheden hvis det ønskes, og både undervisning og kandidaten er omkostningsfri for virksomheden i de 3 måneder praktikken varer.